Izleti za individualne raziskovalce

Obišči Festival Stare trte in spoznaj najstarejšo trto na svetu

Paket Festival Stare trte
28. 9. 2018-12. 11. 2018

Obiščite Festival stare trte - vinski, kulinarični in kulturni poklon najstarejši trti na svetu, ki ga vsako leto otvorimo s Svečano trgatvijo Stare trte in zaključimo z največjim enodnevnim martinovanjem v Sloveniji na prostem!

Namestitev v hotelu po izboru + Brezplačen obisk Hiše Stare trte, najstarejše trte na svetu, z degustacijo vina + Brezplačen voden ogled Vinagove kleti, ene največjih in najstarejših klasičnih vinskih kleti v Evropi + Brezplačen tematski raziskovalni sprehod po mestu Mariboru + številne dodatne ugodnosti

Kooperativa Hotelirjev ***/****

3* Namestitev v sobi Hotela Tabor, Hotela Milena, Prenočišč Mlada Lipa ali Pohorska Kavarna 60,00 €/ osebo
3* Superior Namestitev v sobi Hotela Bau 70,00 €/ osebo
4* Namestitev v sobi Hotela Betnava ali Hotela Draš 80,00 €/ osebo
4* Superior Namestitev v sobi Hotel & Casino Mond in brezplačen prevoz v mesto in nazaj 120,00 €/ osebo
   
Rezervirajte si 3 dnevni paket ter obiščite Festival Stare trte, kjer se v mesecu in pol zvrstijo številne vinsko - kulinarično obarvane prireditve.

Cena paketa vključuje:

  • 2 nočitvi v dvoposteljni sobi* z zajtrkom v enem izmed hotelov Kooperative hotelirjev Maribor z.o.o. v terminu po izbiri (med 29.09. – 12.11.2018) 
  • brezplačni ogled Hiše stare trte z najstarejšo trto na svetu (Guinessova knjiga rekordov) ter degustacija vina (1 kozarec vina) - (kadarkoli v odpiralnem času Hiše Stare trte, na pročelju katere že več kot 400 let korenine globoko poganja Stara trta )
  • brezplačni voden ogled Vinagove kleti, ene največjih in najstarejših klasičnih vinskih kleti v Evropi, kjer se sprehodite po 2,1 kilometra dolgih predorih pod mestom Maribor (v času festivala, vsak dan ob 15. uri) 
  • brezplačni tematski raziskovalni sprehod po mestu - Rajzefiber (Termini sprehodov: 01., 08., 15., 22., 28. in 29. september / 05., 06., 12., 13., 19., 20., 26. in 27. oktober ter 10. november)

Dodatne ugodnosti:

  • brezplačni prevoz iz hotela do igralniško - zabaviščnega centra Mond in nazaj ter 5,00 € kupon za igro
  • 10 % popust na vodeni ogled mesta in obisk urbanega ponudnika, ki ga organizira TIC Maribor vsak petek ob 16. uri in soboto ob 11. uri v SLO, NEM in ANG jeziku (do konca oktobra)
  • brezplačni prevoz z mini električnim vozilom po mestnem jedru Maribora, zemljevid in mobilna aplikacija mesta Maribor: Visit Maribor 

Ostanite v Mariboru cel vikend, razvajajte svoje brbončice ter spoznajte mesto!

Več informacij: Festival Stare trte.
  
*  2 nočitvi v dvoposteljni sobi z zajtrkom v enem izmed zgoraj navedenih hotelov, v terminu Festivala borštnikovo srečanje med 29.09. – 12.11.2018 – v sobi se namestita 2 osebi v dveh ločenih posteljah ali na eni zakonski postelji (glede na dogovor ob rezervaciji paketa). Sobe so opremljene s klimo, LCD TV in kopalnico. Na voljo je tudi brezplačen WiFi internet. 
Opomba: Minimalna dolžina bivanja je 2 noči. Dodatni dan: glede podaljšanja paketa in cene dodatnega dneva se je glede na razpoožljivost v posameznem hotelu možno dogovoriti ob rezervaciji paketa ali neposredno na recepciji posamezega hotela. Doplačilo: Turstična taksa po občinskem odloku
 
Imate posebne želje? Kontaktirajte nas po elektronski pošti: info@visit-maribor.si

Priporočamo tudi:

Dobrodošli v Maribor!

  http://maribor-hotel.si/ (Kooperativa Hotelirjev Maribor) v sodelovanju z: http://www.rajzefiber.si/, https://maribor-pohorje.si/ (ZZTMB – Visit Maribor) in ostalimi partnerji.

 

REZERVACIJE IN INFORMACIJE:
Kooperativa hotelirjev z.o.o., Ulica heroja Zidanška 18, Maribor, Slovenija.

E - mail: info@visit-maribor.si, www.maribor-hotel.si

Festival Stare trte v letu 2019: 13. 9.-22. 9. 2019 

Povpraševanje