Vino in kulinarika

Jesenski teden restavracij

Vrhunski slovenski chefi in chefinje vabijo med 12. 10. – 21. 10. 2018 na avtorske jesenske jedi, polne lokalnih dobrot in ustvarjalnosti .

Akcija Teden restavracij promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh dejanjih – hodih.

V jesenskem Tednu restavracij 2018 sodeluje 100 restavracij in gostiln!

Teden restavracij 2018

Cena posebej za Teden restavracij kreiranih menijev je prijazna do stalnih gostov, ki so s tem nagrajeni za svojo zvestobo, in novih, za katere je to priložnost za spoznavanje vrhunske kulinarike, ki ni nujno, da je draga in elitistična.

Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo tisti, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci) in v kateri lahko sodelujejo samo najboljše slovenske restavracije. Osnova za izbiro so ocene kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja v časopisu Nedelo in na spletnem portalu www.vivi.si.

Več o dogodku: https://vivi.si/tedenrestavracij/ 

Več o dogodku na FB: https://www.facebook.com/TedenRestavracij/

UTRINKI JESENSKEGA TEDNA RESTAVRACIJ NA INSTAGRAMU: #TEDENRESTAVRACIJ